De Lichter Leven Methode

De Lichter Leven Methode is een 8 weken durend programma boordevol informatie, menu’s, video’s, e-boeken en meer! 

Je leert in 8 weken hoe je een gezonder gewicht kunt bereiken en meer energie kunt krijgen!

Na jaren ervaring en duizenden consulten in de praktijk kan ik je vertellen dat een dieet niet werkt, maar een aanpassing in leefstijl wel!

Jij bent het toch ook zat om het zoveelste dieet uit te proberen, maar toch telkens terug te vallen met een vervelend gevoel, vaak meer kilo’s en frustratie tot gevolg? Met de Lichter Leven Methode kun je de omslag maken, naar een andere leefstijl, een leefstijl waarbij je eindelijk de zaken ontdekt die voor jou werken en belangrijk zijn!

Als orthomoleculair diëtist en darmtherapeut heb ik al jaren een zeer drukke praktijk in Rotterdam en middels al die ervaring, scholing en verdieping is de Lichter Leven Methode ontstaan.

De Lichter Leven Methode is dus ontwikkeld na jaren praktijkervaring waar ik erachter kwam dat er eigenlijk 5 belangrijke voorwaarden zijn voor een gezond gewicht en goede energie huishouding.

De Lichter Leven Methode omvat 5 pijlers die we allemaal aanpakken:

Voeding

Beweging

Slaap

Ontspanning

Darmgezondheid

Ervaringen

Eline, 40 jaar

‘’In de 2e week merkte ik al meer energie te krijgen en begon mijn gewicht te dalen, ik ben heel blij met het programma!‘’

Hans, 31 jaar

‘’Ik vind het fijn dat het programma vanuit huis te volgen is en dat er elke week nieuwe informatie beschikbaar komt, zo kan ik rustig aanpassingen maken. ‘’

Sandra, 50 jaar

‘’Niet alleen mijn gewicht is gedaald, maar ook mijn buik is veel rustiger! Ik merk dat ik een regelmatige stoelgang heb en het zeurende gevoel in mijn buik ben ik kwijt!‘’

De Lichter Leven methode is een 8 weken durend programma dat je vanuit het gemak van je eigen huis kunt volgen! Elke week krijg je nieuwe zinvolle informatie waar je direct mee aan de slag kunt, zoals menu’s, recepten, informatieve boekjes en je leert om je eigen menu’s samen te stellen.

We kijken in het programma verder dan alleen voeding, we kijken ook naar slaap, ontspanning, lever, bijnieren, sport en darmgezondheid. Dit complete plaatje zorgt voor een completer herstel! 

Dit programma is perfect als je benieuwd bent hoe je een betere gezondheid kunt bereiken en bereid bent de kennis ook toe te passen in de praktijk. Om er echt mee aan de slag te gaan en telkens weer te toetsen hoe iets voor jou voelt en voor jou werkt. Zo maak je de kennis eigen en pas je het op je eigen manier toe. Als jij open staat voor deze waardevolle ervaring zou ik het geweldig vinden om je deze 8 weken mee op reis te mogen nemen, op weg naar een betere gezondheid. 

Schrijf je nu in en gun jezelf ook een Lichter Leven! 

De investering voor dit programma is nu tijdelijk maar 49,99 euro in plaats van 999 euro!

Dit programma heeft een waarde van ruim 1000 euro wanneer we kijken naar de informatie en kennis die je opdoet. In de praktijk kost het minimaal 14 consult-uren om al deze kennis goed uit te leggen en te implementeren, dat komt qua kosten algauw op 1000 euro. Doe er dus je voordeel mee!