De Lichter Leven Methode

De Lichter Leven Methode is een 8 weken durend programma boordevol informatie, menu’s, video’s, e-boeken en meer! 

Je leert in 8 weken hoe je een gezonder gewicht kunt bereiken en meer energie kunt krijgen!

Na jaren ervaring en duizenden consulten in de praktijk kan ik je vertellen dat een dieet niet werkt, maar een aanpassing in leefstijl wel!

Jij bent het toch ook zat om het zoveelste dieet uit te proberen, maar toch telkens terug te vallen met een vervelend gevoel, vaak meer kilo’s en frustratie tot gevolg? Met de Lichter Leven Methode kun je de omslag maken, naar een andere leefstijl, een leefstijl waarbij je eindelijk de zaken ontdekt die voor jou werken en belangrijk zijn!

Als orthomoleculair diëtist en darmtherapeut heb ik al jaren een zeer drukke praktijk in Rotterdam en middels al die ervaring, scholing en verdieping is de Lichter Leven Methode ontstaan.

De Lichter Leven Methode is dus ontwikkeld na jaren praktijkervaring waar ik erachter kwam dat er eigenlijk 5 belangrijke voorwaarden zijn voor een gezond gewicht en goede energie huishouding.

De Lichter Leven Methode omvat 5 pijlers die we allemaal aanpakken:

Voeding

Beweging

Slaap

Ontspanning

Darmgezondheid

Ervaringen

Gerda de Jong, 53 jaar

‘’Binnen 2 á 3 weken kwam het besef en heeft een resultaat gegeven van; rust, beter slapen, meer energie, ruim 5 kilo afgevallen en deze combi heeft er ook voor gezorgd dat er minder overgangsklachten zijn. Zelf denk ik dat het reduceren van suikers het beste resultaat heeft gegeven. Bewuster eten, erover nadenken wat je in je mond stopt, uitstellen van het moment en weten wat je in je mond stopt….het mezelf gunnen wat ik in mijn mond stop en hier dan ook van te genieten!” 

 

Sonja, 57 jaar

‘’Elke week boekte ik resultaat. Omdat ik elke week een onderwerp bekeek en toe ging passen. Ook ben ik in 8 weken 4 kilo afgevallen en heb er geen moeite meer mee om van koek en snoep af te blijven. Ik zou het programma zeker aanbevelen. Ik heb zoveel geleerd! Maar vooral door de opbouw van het programma heb je na 8 weken een veel gezondere levensstijl. Doordat je ook overal duidelijke achtergrondinformatie bij krijgt, begrijp je waar je het voor doet en blijft het beter hangen.‘’

Sophie

‘’De Lichter Leven Methode geeft je de mogelijkheid om in je eigen tempo per onderwerp je te verdiepen. Het maakt niet uit of je het per week doet of dat je het langer maakt en bijv. twee weken over een module doet. Doordat het netjes per onderwerp is ingedeeld krijg je geen overkill aan informatie waardoor je de bomen door het bos niet meer ziet en de handdoek in de ring gooit. Ik dacht met een aantal punten al goed bezig te zijn maar door de “opfrisser” bleek dat ik toch nog wat zaken kon aanpassen om nog gezonder bezig te zijn.‘’

De Lichter Leven methode is een 8 weken durend programma dat je vanuit het gemak van je eigen huis kunt volgen! Elke week krijg je nieuwe zinvolle informatie waar je direct mee aan de slag kunt, zoals menu’s, recepten, informatieve boekjes en je leert om je eigen menu’s samen te stellen.

We kijken in het programma verder dan alleen voeding, we kijken ook naar slaap, ontspanning, lever, bijnieren, sport en darmgezondheid. Dit complete plaatje zorgt voor een completer herstel! 

Dit programma is perfect als je benieuwd bent hoe je een betere gezondheid kunt bereiken en bereid bent de kennis ook toe te passen in de praktijk. Om er echt mee aan de slag te gaan en telkens weer te toetsen hoe iets voor jou voelt en voor jou werkt. Zo maak je de kennis eigen en pas je het op je eigen manier toe. Als jij open staat voor deze waardevolle ervaring zou ik het geweldig vinden om je deze 8 weken mee op reis te mogen nemen, op weg naar een betere gezondheid. 

Schrijf je nu in en gun jezelf ook een Lichter Leven! 

De investering voor dit programma is nu tijdelijk maar 249,99 euro in plaats van 999 euro!

Dit programma heeft een waarde van ruim 1000 euro wanneer we kijken naar de informatie en kennis die je opdoet. In de praktijk kost het minimaal 14 consult-uren om al deze kennis goed uit te leggen en te implementeren, dat komt qua kosten algauw op 1000 euro. Doe er dus je voordeel mee!