De Lichter Leven Methode

Wil jij nu echt voor eens en voor altijd van die overtollige kilo’s af en wil je ook graag de energie om je dromen en doelen waar te kunnen maken maar blijf je telkens steken?

Dan is de Lichter Leven Methode iets voor jou! Je krijgt in 8 weken een zeer compleet online programma boordevol informatie, menu’s, video’s, e-boeken en meer! 

En met de motiverende en inspirerende mails die je een paar maal per week ontvangt is het nog gemakkelijker om helemaal in het programma te duiken en de optimale resultaten te behalen!

 

Na jarenlange ervaring en duizenden consulten in de praktijk kan ik je vertellen dat een dieet niet werkt, maar een aanpassing in leefstijl wel!

Jij bent het toch ook zat om het zoveelste dieet uit te proberen, maar toch telkens terug te vallen met een vervelend gevoel, vaak meer kilo’s en frustratie tot gevolg? Met de Lichter Leven Methode kun je de omslag maken, naar een andere leefstijl, een leefstijl waarbij je eindelijk de zaken ontdekt die voor jou werken en belangrijk zijn!

Als orthomoleculair diëtist en darmtherapeut heb ik al jaren een zeer drukke praktijk in Rotterdam en middels al die ervaring, scholing en verdieping is de Lichter Leven Methode ontstaan.

De Lichter Leven Methode is dus ontwikkeld na jaren praktijkervaring waar ik erachter kwam dat er eigenlijk 5 belangrijke voorwaarden zijn voor een gezond gewicht en goede energie huishouding.

De Lichter Leven Methode omvat 5 pijlers die we allemaal aanpakken:

Voeding

Leer wat optimaal is voor jouw persoonlijke gezondheid!

Beweging

Welke vorm van beweging en voeding passen bij jou?!

Slaap

Slaap, gewicht energie zijn onlosmakelijke verbonden! 

Ontspanning

Voldoende ontspanning helpt ons afvallen, leer er alles over!

Darmgezondheid

De gezondheid begint in de darmen, leer waarom en wat je kunt optimaliseren!

is de lichter leven methode echt iets voor jou?

Natuurlijk wil ik graag dat je kennismaakt met dit prachtige programma, maar ik wil ook dat het een echte match is en dat jij het optimale uit deze ervaring kunt halen!

Dit programma is iets voor jou als…

 • Je bereid bent om in jouw eigen gezondheid te investeren!
 • Je de verantwoordelijkheid wilt nemen voor jouw gezondheid
 • Jij jezelf een optimale gezondheid gunt!
 • Je bereid bent om 1-2 uur per week van je tijd te investeren
 • Je graag meer energie wilt om je doelen en dromen te realiseren
 • Je op een verstandige manier naar een gezonder gewicht wilt toewerken
 • Je de nieuwste dieethypes zat bent en nu echt iets wilt doen aan jouw gezondheid
 • Je het geen probleem vindt om vanuit het comfort van je eigen huis aan jouw gezondheid te werken
 • Je inziet dat geen enkel orgaan in het lichaam op zichzelf staat, maar alles met elkaar verbonden is
 • Je beseft dat gezondheid meer is dan een ideaal gewicht
 • Je bereidt bent op meerdere vlakken te investeren in je gezondheid, zoals in slaap en ontspanning

Dit programma is niet geschikt voor jou als..

 • Je een quick fix zoekt en niet bereid bent om echt een leefstijlaanpassing te maken
 • Je denkt dat een dieet alles op zal lossen in je leven
 • Je denkt dat jouw ideale gewicht alles op zal lossen in je leven
 • Je niet bereid bent om tijd en energie te investeren in jouw gezondheid
 • Je denkt dat iemand anders weet wat goed is voor jouw gezondheid
 • Je bang bent om te onderzoeken wat goed is voor jouw eigen gezondheid
 • Je niet bereid bent de teugels in eigen handen te nemen en jouw gezondheid en leven in te richten naar jouw  eigen inzicht

Wil je nu starten?

Ben jij al zo enthousiast dat je nu direct met de Lichter Leven Methode van start wil en dit prachtige programma aan jezelf cadeau wilt doen?

Dit prachtige geschenk kun je jezelf cadeau doen voor 249,99 euro, terwijl de werkelijke waarde ruim 1000 euro betreft!

Waarom zou je wachten met investeren in jezelf? Schaf het programma nu aan en start vandaag nog met jouw reis naar een nieuwe leefstijl die bij jou past! Met als resultaat een gezonder lichaam, een nieuwe mindset, een gezonder gewicht en bergen energie!

Ervaringen met de lichter leven methode

Gerda de Jong, 53 jaar

‘’Binnen 2 á 3 weken kwam het besef en heeft een resultaat gegeven van; rust, beter slapen, meer energie, ruim 5 kilo afgevallen en deze combi heeft er ook voor gezorgd dat er minder overgangsklachten zijn. Zelf denk ik dat het reduceren van suikers het beste resultaat heeft gegeven. Bewuster eten, erover nadenken wat je in je mond stopt, uitstellen van het moment en weten wat je in je mond stopt….het mezelf gunnen wat ik in mijn mond stop en hier dan ook van te genieten!” 

 

Sonja, 57 jaar

‘’Elke week boekte ik resultaat. Omdat ik elke week een onderwerp bekeek en toe ging passen. Ook ben ik in 8 weken 4 kilo afgevallen en heb er geen moeite meer mee om van koek en snoep af te blijven. Ik zou het programma zeker aanbevelen. Ik heb zoveel geleerd! Maar vooral door de opbouw van het programma heb je na 8 weken een veel gezondere levensstijl. Doordat je ook overal duidelijke achtergrondinformatie bij krijgt, begrijp je waar je het voor doet en blijft het beter hangen.‘’

Sophie

‘’De Lichter Leven Methode geeft je de mogelijkheid om in je eigen tempo per onderwerp je te verdiepen. Het maakt niet uit of je het per week doet of dat je het langer maakt en bijv. twee weken over een module doet. Doordat het netjes per onderwerp is ingedeeld krijg je geen overkill aan informatie waardoor je de bomen door het bos niet meer ziet en de handdoek in de ring gooit. Ik dacht met een aantal punten al goed bezig te zijn maar door de “opfrisser” bleek dat ik toch nog wat zaken kon aanpassen om nog gezonder bezig te zijn.‘’

De voordelen van de lichter leven methode

 • Zeer uitgebreide informatie over optimale voeding 
 • Je krijgt inzicht in wat bij jou past
 • Je leert je eigen optimale menu samenstellen
 • Alle kennis is in hapklare brokjes verdeeld 
 • Leren en toepassen in je eigen tempo
 • Motiverende mails om je op de juiste weg te houden
 • Integratie van het Start Smart programma
 • Daarmee overkom je barrières en valkuilen
 • Permanent toegang tot het programma
 • Ruim 40 e-boeken om je te ondersteunen
 • Een uitgebalanceerd weekmenu

De Lichter Leven methode is een 8 weken durend programma dat je vanuit het gemak van je eigen huis kunt volgen! Elke week krijg je nieuwe zinvolle informatie waar je direct mee aan de slag kunt, zoals menu’s, recepten, informatieve boekjes en je leert om je eigen menu’s samen te stellen.

We kijken in het programma verder dan alleen voeding, we kijken ook naar slaap, ontspanning, lever, bijnieren, sport en darmgezondheid. Dit complete plaatje zorgt voor een completer herstel! 

Dit programma is perfect als je benieuwd bent hoe je een betere gezondheid kunt bereiken en bereid bent de kennis ook toe te passen in de praktijk. Om er echt mee aan de slag te gaan en telkens weer te toetsen hoe iets voor jou voelt en voor jou werkt. Zo maak je de kennis eigen en pas je het op je eigen manier toe. Als jij open staat voor deze waardevolle ervaring zou ik het geweldig vinden om je deze 8 weken mee op reis te mogen nemen, op weg naar een betere gezondheid. 

de lichter leven methode van week tot week

 1. Voeding! We gaan diepgaand in op insulineresistentie, een van de belangrijkste redenen voor overgewicht en vermoeidheid!
 2. Voeding! Je krijgt super duidelijke uitleg over koolhydraten, eiwitten en vetten. En je leert er vooral mee spelen en deze kennis in je voordeel te gebruiken!
 3. Voeding! Je leert je eigen gebalanceerde menu maken! En je leert alles over welke voeding en dranken jouw gezondheid optimaliseren!
 4. Beweging! Deze week leer je welke beweging voor jou werkt en welke voeding je daar op welk moment het beste bij kunt eten!
 5. Slaap! Welke invloed slaap heeft op je gewicht en hoe kun je beter en dieper slapen en dus gemakkelijker afvallen?!
 6. Ontspanning! Deze week gaan we uitgebreid in op ontspanning en welke invloed dit heeft op je gewicht, maar ook op de andere pijlers zoals slaap en darmen.
 7. Darmen! Gezondheid begint in de darmen, daarom gaan we deze week uitgebreid in op wat je kunt doen om je darmgezondheid te optimaliseren!
 8. De afsluitende week! Deze week krijg je inzicht in redenen waarom afvallen soms wat moeizamer kan verlopen en wat je daar aan kunt doen.

Ervaringen uit de praktijk

Linda 32 jaar

‘’Ik heb dingen geleerd die ik nog niet wist en bevestigd gekregen wat ik beter wel en niet kan eten om mijn buik rustig te houden. Maar het ligt er uiteindelijk natuurlijk aan wat ik zelf in mijn mond stop. Ik heb triggers wel beter geleerd te herkennen en vind het bijvoorbeeld fijn om te weten dat ik beter niet drie keer per dag gluten of lactose moet eten.‘’

G. van Dijk

‘’Ik heb prikkelbaar darm syndroom en had daarbij heel veel pijnklachten, weinig energie en daarnaast wilde ik graag aantal kilo afvallen. Ik ben werkzaam als doktersassistente en ben moeder van een dochter van 4 jaar, daarnaast vind ik het leuk om te koken en wandel ik graag met mijn Franse Buldog. Natuurlijk wil ik graag genieten van mijn leven en daar past pijn en weinig energie zeker niet bij. 

Gesina heeft mij met haar kennis en begrijpbare uitleg heel goed geholpen om een juiste balans te vinden in voeding en ik weet nu dat gezond eten ook heel lekker kan zijn. Het resultaat was een zeer snelle verbetering van mijn klachten, al binnen 3 weken waren mijn buikklachten verdwenen en ook de kilo’s vlogen eraf. Ik ben zeer tevreden met het resultaat ik ben nu bijna 10 kg lichter en pijnvrij, wat wil je nog meer!‘’

Tamara

‘’Ik wilde uitzoeken wat bij mij past om energieker, fitter en slanker te worden en mijn hormonen in balans te krijgen. Ik heb er veel van geleerd en toegepast. Ik heb uitgevonden wat bij mij past. Mijn vetpercentage is omlaag, spiermassa omhoog en ik ben afgevallen. Met supplementen ook aan mijn energie en stemming gewerkt en die verbeterde ook redelijk snel.

In 4 maanden was ik 4 kilo kwijt, totaal 6 kilo vet eraf en 2 kilo spier erbij! Ik ben zeer tevreden over het resultaat.  Met de tips en aanpassingen kan ik de rest van mijn leven profiteren van wat echt bij mij past aan eetpatroon. Geen streng dieet gewoon echt op maat voor mij.‘’

Castillo

‘’Ik ben een vrouw van 38 jaar en moeder van 2 kinderen, ik hou van sporten en buiten leven en ik het moeite met afvallen. De eerste resultaten waren na 1 maand 3 kilo minder en in 6 maanden totaal 9 kilo minder. Ik heb geen honger gehad, maar gewoon geleerd goed te eten. Het was voor mij de perfecte hulp en ik heb de praktijk al bij diverse vrienden aanbevolen.

Ik vind het goed dat je geen vast dieet krijg en dat je leert wat en hoe je moet eten. Kortom een goed en duidelijk advies.‘’

A. van Dijk

‘’Ik kwam naar de praktijk voor meer energie en een gezonder eetpatroon. De combinatie van sporten en gezondere voeding is super bevallen. Afvallen was niet het doel, maar ik ben in een periode van 3 maanden 10 kilo afgevallen, zonder het gevoel te hebben dat ik aan het ‘diëten’ was. Ik ben meteen met het advies aan de slag gegaan en heb me er heel strikt aan gehouden. Maandelijks bleek dat ik gestaag aan het afvallen was.

Ik ben super tevreden over het resultaat. Mijn energie peil is hoger, voel me fitter en ben, zonder dat dit het doel was, 10 kilo afgevallen.‘’

WLS

‘’Ik ben een jonge vrouw werkzaam als adviseur en veel onderweg, daarom wilde ik meer energie en beter voor mezelf zorg. Mezelf leren voeden in plaats van vullen. De eerste week had ik al resultaat en ik ben in vierenhalve maand nu 8.5 kilo kwijt. Ik heb geleerd om gevarieerd te eten, echt aandacht te besteden aan de voorbereiding en ik heb plezier in het koken. Gun het jezelf!‘’

Schrijf je nu in en gun jezelf ook een Lichter Leven! 

De investering voor dit programma is nu tijdelijk maar 249,99 euro in plaats van ruim 1000 euro!

Dit programma heeft een waarde van ruim 1000 euro wanneer we kijken naar de informatie en kennis die je opdoet!

In de praktijk kost het minimaal 15 consult-uren a 75 euro per uur om al deze kennis goed uit te leggen en te implementeren, dat komt qua kosten op 1125 euro!

Ik gun jou zo onzettend dat jij jouw gezondheid kunt optimaliseren! Daarom is dit ontzettend uitgebreide programma nu zo scherp geprijsd!

Bovendien heb je permanent toegang tot het programma, dus ook wanneer de prijs in de toekomst stijgt!

Gun jij jezelf iets beters? Geef jezelf dan nu een nieuwe leefstijl en een optimalisatie van je gezondheid en welzijn cadeau!