Imupro Basic IgG Bloed Onderzoek

€ 192,15

Snel overzicht

Imupro Basic IgG Bloed Onderzoek

Dit onderzoek kan alleen besteld worden als voorbereiding op een (intake) consult bij Praktijk Diëtist Rotterdam

Het laboratorium ProHealth biedt de mogelijkheid om een IgG onderzoek in het bloed te laten verrichten, daarbij wordt gekeken of het immuunsysteem op bepaalde voedingsstoffen reageert. Dit kan de oorzaak zijn van darmklachten, overgewicht en huidproblemen. Dit onderzoek kun je ook via de website van Lichter Leven aanvragen.

Voor dit bloedonderzoek kun je naar de dichtstbijzijnde prikpoli alwaar je bloed kunt laten afnemen met de materialen uit de testkit, je stuurt de testkit naar het laboratorium en 2 weken na ontvangst bij het laboratorium ontvangt de praktijk de uitslag. Na ons consult ontvang je de uitslag per mail, deze uitslag omvat ook een uitgebreide toelichting over alles wat er is aangetroffen.

Let op dat je het onderzoek 3 weken voor ons eerste consult instuurt zodat de uitslag tijdig binnen is.


Extra informatie

faq Nee


U kunt meer informatie omtrent betalingen en verzendingen lezen in onze algemene voorwaarden

U kunt meer informatie omtrent retourzendingen lezen in onze retour voorwaarden. Om uw product te retourneren kunt u gebruik maken van de retour service van DHL. U kunt via deze service een label uitprinten en deze op uw pakket plakken. Vervolgens levert u het pakket af bij een DHL punt. 


U plaatst een review over: Imupro Basic IgG Bloed Onderzoek

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Partners