Lichter Leven Vega Omega 3

€ 22,95

Snel overzicht

Lichter Leven Vega Omega is 100% plantaardig en kan dus een goed alternatief vormen voor vegetariërs en veganisten die graag zorg willen dragen voor de inname van de essentiële omega 3 vetzuren EPA en DHA.

Lichter Leven Vega Omega is 100% plantaardig en kan dus een goed alternatief vormen voor vegetariërs en veganisten die graag zorg willen dragen voor de inname van de essentiële omega 3 vetzuren EPA en DHA. 

Ook voor mensen die visolie moeilijk kunnen verdragen kan deze olie uitkomst bieden, veel mensen geven aan deze olie beter te verteren en verdragen.

De olie wordt gewonnen uit algen die aan de basis staan van de voedselketen, daarmee is dit een diervriendelijk alternatief voor de omega 3 olie gewonnen uit visvangst.

Samenstelling per dagdosering (2 vcaps)
Ingredient Hoeveelheid Percentage RI* Verbinding
Vetzuren
Algenolie 1000 mg
Waarvan DHA 300 mg
Waarvan EPA 150 mg
*) Referentie Inname.
Categorie: Vetzuren. Ingredienten: Algae(TM) Mega (algenolie), HPMC (verdikkingsmiddel/capsulehuls), water. Allergie informatie: Dit product bevat geen bekende allergenen.
Geadviseerd dagelijks gebruik: 2 capsules per dag met ruim water innemen.
 
Waarschuwingen: Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Een gezonde leefstijl is van belang, evenals een gevarieerde voeding. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.
 
Inhoud: 60 gelcapsules

Extra informatie

faq Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product.

U kunt meer informatie omtrent betalingen en verzendingen lezen in onze algemene voorwaarden

U kunt meer informatie omtrent retourzendingen lezen in onze retour voorwaarden. Om uw product te retourneren kunt u gebruik maken van de retour service van DHL. U kunt via deze service een label uitprinten en deze op uw pakket plakken. Vervolgens levert u het pakket af bij een DHL punt. 


U plaatst een review over: Lichter Leven Vega Omega 3

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Waarde
Kwaliteit
Partners