Ontspanning & Motivatie

26-06-2017 Stress en Overgewicht

Natuurlijk heeft iedereen wel eens spanning en daar is niets mis mee, zolang het van voorbijgaande aard is. Langdurige spanning ofwel stress is ongezond en kan bijvoorbeeld voorkomen wanneer we teveel van onszelf vragen. Het kan best zijn dat je met zo'n ritme vaker 'aan' staat dan 'uit', waarmee ik bedoel dat je dan waarschijnlijk een groot deel van de tijd in de zogenaamde 'fight of flight' modus verkeert en dat is belastend voor het lichaam. 

 

Lees meer...

04-07-2016
Categorie: Ontspanning & Motivatie 1052 keer bekeken

EHBO bij Trek!

Ken je dat? Dat je ineens overvallen wordt door een enorme trek, dat zeurende stemmetje in je hoofd die maar blijft vragen om een koekje of die zak geopende chips die naar je ligt te roepen in de kast. Wil je daar vanaf, kijk dan deze video! 

 

Lees meer...

12-11-2015 Stress? Misschien mis je iets..

Wat kun je doen als je gestrest bent of veel spanning vast houdt? Mediteren, yoga, wandelen, een potje huilen, een vriendin bellen, sporten of een andere vorm van afleiding en ontspanning zoeken. En dat is natuurlijk allemaal een prima idee!

Lees meer...

10-10-2015 Het belang van vitamine D3 en K2!

De herfst is officieel ingetreden en velen van ons zien niet zo uit naar de herfst en winter, een veelgehoorde klacht is bijvoorbeeld een winterdepressie, maar zo erg hoeft het niet te zijn om te merken dat je jezelf in de winter vaak minder fit voelt dan in de zomer. Komt dat nou alleen door de kou en korte dagen of is er meer aan de hand?

Lees meer...

08-08-2015 6 tips voor meer Energie

Stel je eens voor.. Een prachtig strand met turquoise zee, de zon hoog aan de hemel en helemaal niets ‘moeten’, alleen maar doen waar je zin in hebt. Ahh.. Heerlijk!

Lees meer...

1 tot 5 van 9 Artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Partners