25-03-2016 25-03-2016
Categorie: Voeding 1232 keer bekeken

Wel of Niet Biologisch Eten?

Hallo lezer,

De vraag of biologische voeding echt beter is blijft actueel, daarom deze week een video over dit onderwerp. 

Er wordt veel beweerd over biologische voeding en het is de vraag of dat ook allemaal waarheid is en daarom gaan we er deze week nader op in…

Een bekentenis, zelf kopen wij echt niet alles biologisch. Het zou ideaal zijn, maar als ik in de keuken sta met mijn pannetjes klaar om wat lekkers te koken en er dan achter kom dat ik kruiden mis voor een bepaald gerecht, nou dan rij ik echt niet even naar de bio supermarkt, dan ga ik gewoon naar de super op de hoek.

Het leven is nou eenmaal niet 100% perfect, dus we maken hier en daar een compromis en dat is ook helemaal ok. Stress krijgen van het idee dat je alles biologisch zou moeten eten en dus last minute naar een biologische supermarkt moet sjezen voor de kruiden die je was vergeten te kopen, dat is pas ongezond! ;-)

In plaats van de focus te leggen op het feit dat het misschien nog niet ideaal is als je niet volledig biologisch eet, kun je er ook voor kiezen om binnen je mogelijkheden de beste keuze te maken.

We wensen je een prachtig paasweekend! 

P.s. Wil jij ook een handig overzicht met welke groente je het beste biologisch kunt kopen klik dan op de onderstaande paarse button! 

 

Wil je nog een handig overzicht van deze tips?

Laat een reactie achter
Partners