Over ons

 

Ik ben Gesina Hammad-Waslander en ik ben oprichter van Lichter Leven. Naast mijn praktijk in Rotterdam waar ik werkzaam ben als orthomoleculair natuurdiëtist en darmtherapeut was het een grote wens om een webwinkel te starten met die supplementen en e-cursussen die ik waardevol en belangrijk vind.

Na jarenlang ervaring en kennis te hebben opgedaan wilde ik graag suppletie op maat in die hoeveelheden en met die ingrediënten waarvan ik keer op keer merkte dat het een goed effect had in de praktijk.

Daarnaast was de wens groot om de kennis en ondersteuning die in de praktijk wordt geboden ook naar een digitale omgeving te kunnen overbrengen, hoe mooi zou dat zijn? Als je vele malen meer mensen kunt bereiken en helpen is dat natuurlijk fantastisch! Dat was een wens en die is wens is nu in vervulling gegaan!

Waarom de naam Lichter Leven? Veel mensen die de naam horen denken aan afvallen en afslanken en dat is logisch, maar dat was niet persé de insteek. Alhoewel gewichtsverlies natuurlijk een onderdeel kan zijn op weg naar  een gezonder en gelukkiger leven.

Het idee was en is nog steeds dat we een gevoel van licht, lucht en vrolijkheid willen meegeven. Kijken naar het totale plaatje en niet alleen naar voeding of beweging. Bezig zijn met je gezondheid is geweldig, maar gezond eten moet ook lekker zijn en sporten moet ook leuk zijn anders houd je het niet vol! Genieten en lachen zijn essentieel en doen wat je leuk vindt van het allergrootste belang. Lichter Leven is dus veel meer dan alleen op je juiste gewicht komen en blijven, het gaat om ‘lichter in het leven staan’.

En toen was het 2015 zover en werd de eerste webwinkel Lichter Leven gelanceerd en de supplementen werden zeer goed ontvangen!

Na 5 jaar was de webwinkel toe aan vervanging en sinds 2020 is de nieuwe webwinkel een feit, waarbij we aan onze mooie serie van kwalitatief hoogwaardige supplementen ook het prachtige online programma ‘de Lichter Leven Methode’ mochten toevoegen! 

Ik doe dit gelukkig niet helemaal alleen, mijn man Aziz is op de achtergrond ook zeer betrokken bij Lichter Leven en aangezien wij beiden van gezondheid ons levensdoel hebben gemaakt vullen we elkaar daar heel goed in aan. Zowel voor onszelf als voor anderen wensen wij de meest optimale gezondheid en het fijnste leven dat haalbaar is.

Onze visie voor de toekomst is dat we de combinatie van gezondheid en genieten voor steeds meer mensen bereikbaar willen maken.

Lichter Leven Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van acties, nieuwe producten en nog  veel meer?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.