Over ons

 

Ik ben Gesina Hammad-Waslander en ik ben oprichter van Lichter Leven. Naast mijn praktijk in Rotterdam waar ik werkzaam ben als orthomoleculair natuurdiëtist en darmtherapeut was het een grote wens om een webwinkel te starten met die supplementen en e-cursussen die ik waardevol en belangrijk vind.

Na jarenlang ervaring en kennis te hebben opgedaan wilde ik graag suppletie op maat in die hoeveelheden en met die ingrediënten waarvan ik keer op keer merkte dat het een goed effect had in de praktijk.

Daarnaast was de wens groot om de kennis en ondersteuning die in de praktijk wordt geboden ook naar een digitale omgeving te kunnen overbrengen, hoe mooi zou dat zijn? Als je vele malen meer mensen kunt bereiken en helpen, dat was een wens die niet meer verdween.

Waarom de naam Lichter Leven? Vele mensen die de naam horen denken aan afvallen en afslanken, maar dat was niet de insteek alhoewel het zeker kan passen bij een gezonder en gelukkiger leven. Nee, het idee was en is nog steeds dat we een gevoel van licht, lucht en vrolijkheid willen meegeven. Bezig zijn met je gezondheid is leuk, gezond eten moet ook lekker zijn, genieten en lachen zijn essentieel en doen wat je leuk vindt van het allergrootse belang. Lichter Leven is dus veel meer dan alleen op je juiste gewicht komen en blijven, het is lichter in het leven staan.

En toen was het 2015 zover en werd de eerste webwinkel Lichter Leven gelanceerd! Na 5 jaar was de webwinkel toe aan vervanging en sinds 2020 is de nieuwe webwinkel een feit.

Ik doe dit niet helemaal alleen gelukkig, mijn man is op de achtergrond ook zeer betrokken bij Lichter Leven, aangezien wij beiden van gezondheid ons levensdoel hebben gemaakt. Zowel voor onszelf als anderen wensen wij de meest optimale gezondheid die haalbaar is.

Onze visie voor de toekomst is dat we de gezondheid en genieten voor steeds meer mensen bereikbaar kunnen maken.

Lichter Leven Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van acties, nieuwe producten en nog  veel meer?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.