Over ons

 

Ik ben Gesina Hammad-Waslander en ik ben oprichter van Lichter Leven. Sinds 2010 ben ik werkzaam als diëtist en sinds 2014 ben ik werkzaam als orthomoleculair natuurdiëtist en darmtherapeut in mijn praktijk Diëtist Rotterdam.

Na jarenlang ervaring en kennis te hebben opgedaan wilde ik graag bepaalde suppletie op maat in die hoeveelheden en met die ingrediënten waarvan ik keer op keer merkte dat het een goed effect had in de praktijk. Ik zie veel mensen met maag-darmklachten en soms was het nodig om iemand met vier of vijf supplementen te ondersteunen, waarom kon dit niet in één compleet supplement!?

Zo is eigenlijk uit de nood een deugd ontstaan en ontstond een eigen lijn met supplementen met juist die dingen die ik miste op de markt. Inmiddels heb ik drie supplementen helemaal zelf geformuleerd en ontwikkeld, het MSR Complex, het Darmflora Complex en het ABS Complex.

Uiteraard hebben we meer supplementen in ons assortiment, maar die zijn wat eenvoudiger van samenstelling en vraagt geen nieuwe receptuur. Je hoeft het wiel gelukkig niet telkens opnieuw uit te vinden.

Daarnaast was de wens groot om de kennis en ondersteuning die in de praktijk wordt geboden ook naar een digitale omgeving te kunnen overbrengen, hoe mooi zou dat zijn? Als je vele malen meer mensen kunt bereiken en helpen is dat natuurlijk fantastisch! Dat was een wens en die is inmiddels in vervulling gegaan met de Lichter Leven Methode!

Waarom de naam Lichter Leven? Veel mensen die de naam horen denken aan afvallen en afslanken en dat is logisch, maar dat was niet persé de insteek. Alhoewel gewichtsverlies natuurlijk een onderdeel kan zijn op weg naar  een gezonder en gelukkiger leven.

We willen graag jou en onszelf een gevoel van licht, lucht en vrolijkheid meegeven. Kijken naar het totale plaatje en niet alleen naar voeding of beweging. Bezig zijn met je gezondheid is geweldig, maar gezond eten moet ook lekker zijn en sporten moet ook leuk zijn anders houd je het niet vol! Genieten en lachen zijn essentieel en doen wat je leuk vindt van het allergrootste belang. Lichter Leven is dus veel meer dan alleen op je juiste gewicht komen en blijven, het gaat om ‘lichter in het leven staan’.

Lichter Leven is in 2015 gestart en in 2020 in een geheel nieuw jasje gestoken. Bovendien is toen ook ons online programma de Lichter Leven Methode gelanceerd!

Ik doe dit gelukkig niet helemaal alleen, mijn man Aziz is op de achtergrond ook zeer betrokken bij Lichter Leven. Aziz werkt vanuit zijn praktijk Gewichtsconsulent Rotterdam als leefstijlcoach, gewichtsconsulent, fitnesstrainer en wandelcoach.

Gezondheid in de breedste zin van het woord is onze passie, zowel privé als in ons werk. Wij willen dat niet alleen voor onszelf maar ook voor jou bereikbaar maken! Wij willen uitdragen waar we in geloven, namelijk dat balans cruciaal is en gezondheid en genieten hand in hand gaan.

Kortom, we willen je heel graag met onze supplementen, ons online programma de Lichter Leven Methode of een consult bij een van onze praktijken verder op weg helpen naar een Lichter Leven!

Warme groet,

Gesina & Aziz

 

Lichter Leven Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van acties, nieuwe producten en nog  veel meer?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.